Connective DX

urm adaptive reuse/ CREATIVE/TECH OFFICE

For the internet-based social media company, Connective DX (f.k.a Isite Design), Siteworks set out to create a space that finds the perfect balance between humanity and high technology. Imbued with wood and warmth, iSite’s headquarters transform an 18,000-square foot former gym into a work habitat that maintains its industrial bones but also allows for highly individualized experiences and feels as comfortable as home. Siteworks brought day lighting through massive skylights into the open office while adding multiple community areas as well as brainstorming, teambuilding, and conference rooms—the latter cantilevering over the street through an inspired use of shipping containers. Attention to the individual team member experience meant personalization of daylight and lighting control at each workstation.

Typology URM ADAPTIVE REUSE/ CREATIVE/TECH OFFICE
WEBSITE Connective DX
LOCATION 2030 NW Pettygrove St, Portland, OR 97209
Press & Publications DJC
DJC
Oregonian
Sustainable Business of Oregon